Hjem Anbefalinger

Anbefalinger

Sådan koger man ris – uden de brænder på

Rigtig mange har svært ved at lave lækre og luftige ris, uden de brænder på. Det afholder dem fra at lave dem, eller bruger...

Skærebræt – Guide til det bedste skærebræt

Det er vigtigt at have værktøjet i orden i et grovkøkken. Start her med et af de mest brugte redskaber i køkkenet - nemlig...

Guider til den bedste kagerulle

Er der noget et grovkøkken har brug for, så er det en ordentlig kagerulle. Her har vi lavet en test af de forskellige typer. Hvorfor...
- Advertisment -

Most Read

Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...

Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...

Støbejern – anvendelse og egenskaber

Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...

Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...