Follow us on Instagram @grovkoekkenet.dk

Mit navn er Rasmus og med en stor passion for mad, og især håndværket bag, har jeg lavet denne blog. Jeg håber at kunne udforske flere af de bagvedliggende processer i fremstillingen, få en større forståelse for maden og forhåbentlig inspirere andre med samme interesse undervejs.

Mest populære

Sådan koger man ris – uden de brænder på

Hvordan koger man ris? Rigtig mange har svært ved at lave lækre og luftige ris, uden de brænder på. Det afholder dem fra at...

Verdens bedste flæskesvær lavet i ovnen

Ja ja, verdens bedste flæskesvær er jo en smagssag, men disse flæskesvær er faktisk helt uimodståelige. Let puffede, knasende sprøde og med en skøn...

Pizzadej – en hurtig og nem opskrift på pizzadej

Pizza er en fantastisk spise, når den er lavet ordenligt. Det enkle er at foretrække, hvis det skal være autentisk. Glem alt om deep...

Populære kategorier

© Copyright - Newspaper by TagDiv