Kontakt og samarbejde

Har du noget på hjertet? Det kan være ris eller ros, så hører jeg gerne fra dig. Spørgsmål eller andre henvendelser vil jeg forsøge at besvare så hurtigt som muligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Samarbejde

Grovkøkkenet.dk oplever stor interesse, og derfor føler jeg det nødvendigt at opstille nogle retningslinjer. Jeg er altid interesseret i, at indgå nye og spændende samarbejdsaftaler, hvor produktet, eller servicen, matcher den stil der præger Grovkøkkenet.dk. Ved et samarbejde vurderes altid, om produktet er relevant for både bloggen og dens læsere. Jeg skriver kun om de produkter jeg selv kan stå inde for, ligesom det altid vil være min ærlige mening, der skinner igennem. Hvis der er tale om sponsorerede indlæg vil læserne altid blive gjort opmærksom på dette. Når det er sagt, så synes jeg altid det er spændende at møde nye mennesker og opdage fede produkter, så tøv ikke med at skrive til mig.

Eksempler på tidligere samarbejder

Jeg har lavet en lang række samarbejde der dækker over simple betalte indlæg, anmeldelser, en serie af artikler med en bestemt vinkel, videomateriale og oplevelser der kan give god content. Nedenfor er listet et par spændende cases.

Gastrotools.dk

Kitchen4kids

Te og glæde

Det Italienske køkken

Kontakformular