Hjem Opskrifter

Opskrifter

En vanedannende vindruesaft

"Vindruesaft markerer virkelig overgangen fra sommer til efterår, og her får du en virkelig vanedannende opskrift.Det er ikke engang min egen, men min søsters...

Popcorn med smag – søde karamelpopcorn

Hvem elsker ikke kombinationen af sødt og salt. Saltkarameller er jo et hit, men hvad nu hvis man kunne kombinere det med endnu en...

Perfekt beef wellington med stærk inspiration fra Gordon Ramsay

Beef wellington er den perfekte ret til det lille middagsbord. Den kan laves klar i forvejen og indeholder stort set et måltid i sig...

Sådan laver du en surdej til rugbrød og franskbrød

Surdej som smagsgiver og konservator. I et grovkøkken laver vi selvfølgelig vores brød selv og det bør gøres med en hjemmelavet surdej. Det er...

Verdens bedste flæskesvær lavet i ovnen

Ja ja, verdens bedste flæskesvær er jo en smagssag, men disse flæskesvær er faktisk helt uimodståelige. Let puffede, knasende sprøde og med en skøn...

Basilikumpesto – Pesto The Classic Way

Her får du opskriften på pesto. Det er en helt klassisk version af basilikumpestoen, og er noget af det mest alsidige i et køkken....

Mascarpone opskrift – Sådan laver du selv mascarpone

Kan man lave mascarpone selv? Det lyder utroligt besværligt, men faktisk er mascarpone nemmere at lave end det er billigt. I grovkøkkenet.dk viser vi...

Det bedste pitabrød – en opskrift der får dine tænder til at løbe i vand

Pitabrød stammer oprindeligt fra det tyrkiske køkken. Brødet er et rundt fladt hvedebrød i den oprindelige forstand, men særligt i Danmark har vi med...

Boller i Karry – En rigtig familieklassiker

Boller i karry er yderst populær blandt de fleste familier. Det er ikke bare smagen, der gør det særligt familievenligt. Det er også nemt...

Stikkelsbær og hyldeblomst fizz – En rigtig sommerdrink

Hvis man stå med en stor bunke stikkelsbær, bør man unde sig selv en læskende sommerdrink i solen. Dette er en fizz der vel...

Rabarbersaft – En sød/syrlig drik til en varm sommeraften

Rabarbersaft smager skønt og intenst. Den søde og syrlige smag der kendetegner rabarberen slår ekstra meget igennem i denne opskrift, og i tilgift får...

Madbrød på grill er et skønt tilbehør

Skal du bruge et alsidigt madbrød, der kan laves på grillen? Dette brød går godt til det meste. Om det er til forret, hovedret...
- Advertisment -

Most Read

Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...

Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...

Støbejern – anvendelse og egenskaber

Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...

Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...