Hjem Opskrifter

Opskrifter

Bulgur – Alt at vide samt opskriften på en klassisk tabouleh

Bulgur som råvare. Det er blevet sommer, og sommeren kalder på noget let. Her vil jeg gerne slå et slag for Bulguren, der er...

Oldschool kærnemælkskoldskål på bare 10 minutter

Nu hvor sommeren rigtig trænger sig på, så stiger tørsten efter kærnemælkskoldskål også. Koldskålen laver du selvfølgelig selv og det tager faktisk ingen tid. En...

Sådan laver du hjemmelavet yoghurt

Det er muligvis det morgenmadsprodukt der spises mest af i Danmark, og man kan sige meget om kvaliteten af de produkter der findes på...

Nemme svampede muffins med banan og chokolade

Elsker du også muffins? Så får du her en lækker og klassisk version, dog med det twist der ligger i chokoladen. Jeg har nemlig...

opskrift på skyæg, eller æggeskyer

Der kommer løbende mere eller mindre vellykkede madtrends. Også når det kommer til morgenmaden findes der et utal af varianter. Skyæg trender Nu er tiden kommet...

Hjemmelavet bearnaisesauce fra bunden

Bearnaisesauce er for mange kronen på værket når der serveres en god bøf. Efter i en årrække at have haft et dårligt ry, i form...

Cremet tomatsuppe med friske tomater

Så står den på tomatsuppe med friske tomater, for de mindste. I samarbejde med Kitchen4kids vil jeg den kommende tid have fokus på børn i...

Rabarberkompot – En sød/syrlig ledsager til stort set alt

Det begynder så småt at dufte af forår i Grovkøkkenet, og i haven pibler de lækreste rabarber frem. Hvad ligger mere til højrebenet, end...

Alt-i-en brunchbradepande, når det skal være nemt og lækkert

Når man kan lave en fuldblodsbrunch i en enkelt bradepande, der både er nem, lækker og kan imponere selv den mest garvede brunchconnaisseur, så...

Lav din egen Baileys – Opskrift på en rigtig Irish Cream

Hvem vil ikke gerne kunne lave en Baileys selv? Her får du en Baileys opskrift, der kun tager 10 minutter at lave.  I Grovkøkkenet elsker...

Hjemmelavet rullepølse opskrift – Lav den selv

Intet grovkøkken uden hjemmelavet rullepølse, men inden jeg kommer til opskriften, så må jeg lige fortælle jer hvordan jeg fald over denne opskrift på...

Mysli på panden – Hurtig opskrift på sprød lækker mysli

Der er intet som nylavet mysli på yoghurten. Der er faktisk ingen sammenligning mellem de tørre produkter der findes på hylderne i supermarkedet, og...

Most Read

Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...

Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...

Støbejern – anvendelse og egenskaber

Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...

Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...