Hjem Opskrifter

Opskrifter

Sådan laver du Amerikanske pandekager med kærnemælk

Især til brunch egner de amerikanske pandekager sig godt. Her i grovkøkkenet, vil vi gerne vise jer den originale opskrift på ”real American pancakes”. Det...

En klassisk fransk pandekage – Crepes eller Galette

Crepes er den blege pandekage, der oftest ses i dessertsammenhæng. Nedenfor er det en relativ neutral opskrift, så ønsker du pandekagerne lidt sødere, så...

Alt om pandekager – Forskelle, opskrifter og alternativer

Som navnet angiver et det en kage, eller et brød om du vil, der tilberedes på en pande. Den steges altså, i modsætning til...

Pizzadej – en hurtig og nem opskrift på pizzadej

Pizza er en fantastisk spise, når den er lavet ordenligt. Det enkle er at foretrække, hvis det skal være autentisk. Glem alt om deep...

Kyllingefond – kog fond af skrog

Det med at lave ting fra bunden tager jo tid, får man ofte at høre. Her er beviset for, at noget så grundlæggende i...

Syndig chokoladesirup – Enkel og hurtig opskrift

Nogle af de mest simple ting, er ofte også dem der bringer de store overraskelser. Noget så enkelt som en chokoladesirup kan fuldstændig ændre...

5 tips til en succesfuld nytårsaften

Der er mange forventninger til nytårsaften, men med nogle få tips, kan du faktisk komme godt igennem de mange traditioner uden at skulle stresse...

Koldhævet brød på 10 minutter – Sådan cirka

Det tager et lille døgns tid, til du står med verdens lækreste brød, men det tager kun 10 minutters arbejde at nå dertil. Koldhævet...

Hjemmelavede bolsjer – Den perfekte værtindegave

Står du og mangler den perfekte værtindegave eller har du bare brug for lidt selvforkælelse? Bolsjer, eller bolcher, er den ultimative hyggeprojekt hjemme, med næsten meditativ...

Bær – Naturens små perler

Jeg elsker bær, solbær, brombær, blåbær, hindbær…. Ja jeg kunne blive ved! Jeg elsker dem ikke bare for deres smag, men også for de...

Få din kaffe til at smage dobbelt så godt – Rist den selv

Rist din egen kaffe og boost smagen betydeligt. Det smager meget bedre,og fordelen er at du selv kan styre processen og bestemme intensiteten. Det hele...

Agurkesalat på under 15 minutter

Bugner drivhuset af agurker, eller har du bare lyst til selv at give dig i kast med agurkesalaten, så får du her den helt...

Most Read

Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...

Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...

Støbejern – anvendelse og egenskaber

Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...

Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...