Hjem Opskrifter

Opskrifter

Gløgg – Julens tro følgesvend

For nogle er gløgg lig med hygge, varme tæpper, pejs og bjælkehytter. For andre er den varme vin tenderende til et kvalmende og uvelkomment...

Brunkager, som du vil ønske du havde smagt før!

Den søde juletid er over os og mens vi venter, så kan vi lige så godt forsøde tilværelsen med noget så syndigt som brunkager....

Rødkålssalat – Læs alt om rødkål og se lækre opskrifter

En rødkålssalat er en skøn og alsidig ret, der oftest bruges som tilbehør, men sagtens kan klare at stå alene. Bitterhed, sødme og en knasende...

Sådan koger man ris – uden de brænder på

Rigtig mange har svært ved at lave lækre og luftige ris, uden de brænder på. Det afholder dem fra at lave dem, eller bruger...

Din guide til ølbrygning – Få gode tips & tricks her

Øl er en alkoholisk drik, der fremstilles ved en bryggeproces, hvori der indgår malt, vand og gær. Der findes desuden en lang række andre...

Most Read

Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...

Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...

Støbejern – anvendelse og egenskaber

Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...

Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...