Hjem Opskrifter Tilbehør

Tilbehør

Basilikumpesto – Pesto The Classic Way

Her får du opskriften på pesto. Det er en helt klassisk version af basilikumpestoen, og er noget af det mest alsidige i et køkken....

Mascarpone opskrift – Sådan laver du selv mascarpone

Kan man lave mascarpone selv? Det lyder utroligt besværligt, men faktisk er mascarpone nemmere at lave end det er billigt. I grovkøkkenet.dk viser vi...

Madbrød på grill er et skønt tilbehør

Skal du bruge et alsidigt madbrød, der kan laves på grillen? Dette brød går godt til det meste. Om det er til forret, hovedret...

Rabarberkompot – En sød/syrlig ledsager til stort set alt

Det begynder så småt at dufte af forår i Grovkøkkenet, og i haven pibler de lækreste rabarber frem. Hvad ligger mere til højrebenet, end...
- Advertisment -

Most Read

Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...

Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...

Støbejern – anvendelse og egenskaber

Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...

Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...