Ooops... Error 404

Sorry, but the page you are looking for doesn't exist.

Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...

Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...

Støbejern – anvendelse og egenskaber

Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...

Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...

Ristede løg – så nemt kan det gøres

Det her er den bedste måde at pimpe sin hotdog til verdensklasse. Hjemmelavede ristede løg er nemt, kræver kun 3 ingredienser og så smager...

Sådan laver du din egen sennep på kun 2 minutter

Den brændende fornemmelse efterfulgt af en desperat gispen efter vejret, når man får en virkelig stærk sennep, er noget af det bedste. Her får...