Sign in
  • Forside
  • Tema
  • Opskrifter
  • Anbefalinger
  • Om Grovkøkkenet
    • Kontakt
Sign in
Welcome!Log into your account
Forgot your password?
Password recovery
Recover your password
Search
  • Forside
  • Tema
    • AllBag om madenBørnFestJulRåvarerTeknikUdendørsVin
      Råvarer

      Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

      Rasmus Jakobsen 12
      Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...
      Anbefalinger

      Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

      Rasmus Jakobsen 0
      Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...
      Hurtige

      Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

      Rasmus Jakobsen 8
      Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...
      Vin

      Barolo – Norditaliens perle

      Rasmus Jakobsen 0
      Mange elsker det italienske køkken, men Italien er også med rette kendt og elsket for sine vine. Norditalien består af flere regioner, der hver især har...
  • Opskrifter
    • AllBagværkDanske retterDrikkeHurtigeMorgenmadSauceSlow FoodSøde sagerTilbehør
      Råvarer

      Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

      Rasmus Jakobsen 12
      Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...
      Hurtige

      Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

      Rasmus Jakobsen 8
      Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...
      Tilbehør

      Ristede løg – så nemt kan det gøres

      Rasmus Jakobsen 0
      Det her er den bedste måde at pimpe sin hotdog til verdensklasse. Hjemmelavede ristede løg er nemt, kræver kun 3 ingredienser og så smager...
      Tilbehør

      Sådan laver du din egen sennep på kun 2 minutter

      Rasmus Jakobsen 3
      Den brændende fornemmelse efterfulgt af en desperat gispen efter vejret, når man får en virkelig stærk sennep, er noget af det bedste. Her får...
  • Anbefalinger
    • Anbefalinger

      Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

      Rasmus Jakobsen 0
      Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...
      Anbefalinger

      Støbejern – anvendelse og egenskaber

      Rasmus Jakobsen 0
      Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...
      Anbefalinger

      Vinglas af krystalglas forbedrer vinoplevelsen

      Rasmus Jakobsen 2
      Hvorfor vinglas af krystalglas? De fleste vil gerne nyde et godt glas vin til maden, men i den sætning ligger der mere visdom end...
      Anbefalinger

      Alt om chokolade og hvordan du selv kan lave det

      Rasmus Jakobsen 3
      Det her er en sponsoreret artikel. Det er det fordi jeg har fået noget chokolade tilsendt som jeg er faldet pladask for. Men mere...
      Anbefalinger

      Sådan koger man ris – uden de brænder på

      Rasmus Jakobsen 14
      Hvordan koger man ris? Rigtig mange har svært ved at lave lækre og luftige ris, uden de brænder på. Det afholder dem fra at...
  • Om Grovkøkkenet
    • Kontakt
  • News
  • Fashion
    • Råvarer

      Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

      Rasmus Jakobsen 12
      Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...
      Anbefalinger

      Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

      Rasmus Jakobsen 0
      Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...
      Anbefalinger

      Støbejern – anvendelse og egenskaber

      Rasmus Jakobsen 0
      Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...
      Hurtige

      Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

      Rasmus Jakobsen 8
      Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...
      Tilbehør

      Ristede løg – så nemt kan det gøres

      Rasmus Jakobsen 0
      Det her er den bedste måde at pimpe sin hotdog til verdensklasse. Hjemmelavede ristede løg er nemt, kræver kun 3 ingredienser og så smager...
  • Gadgets
    • Råvarer

      Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

      Rasmus Jakobsen 12
      Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...
      Anbefalinger

      Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

      Rasmus Jakobsen 0
      Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...
      Anbefalinger

      Støbejern – anvendelse og egenskaber

      Rasmus Jakobsen 0
      Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...
      Hurtige

      Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

      Rasmus Jakobsen 8
      Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...
      Tilbehør

      Ristede løg – så nemt kan det gøres

      Rasmus Jakobsen 0
      Det her er den bedste måde at pimpe sin hotdog til verdensklasse. Hjemmelavede ristede løg er nemt, kræver kun 3 ingredienser og så smager...
  • Lifestyle
    • Råvarer

      Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

      Rasmus Jakobsen 12
      Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...
      Anbefalinger

      Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

      Rasmus Jakobsen 0
      Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...
      Anbefalinger

      Støbejern – anvendelse og egenskaber

      Rasmus Jakobsen 0
      Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...
      Hurtige

      Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

      Rasmus Jakobsen 8
      Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...
      Tilbehør

      Ristede løg – så nemt kan det gøres

      Rasmus Jakobsen 0
      Det her er den bedste måde at pimpe sin hotdog til verdensklasse. Hjemmelavede ristede løg er nemt, kræver kun 3 ingredienser og så smager...
  • Video
    • Tilbehør

      Ristede løg – så nemt kan det gøres

      Rasmus Jakobsen 0
      Det her er den bedste måde at pimpe sin hotdog til verdensklasse. Hjemmelavede ristede løg er nemt, kræver kun 3 ingredienser og så smager...
      Teknik

      Partering af kylling – Sådan skærer du en hel kylling ud

      Rasmus Jakobsen 1
      Så skal vi lære om partering af kylling. Det er egentlig relativt nemt, og når man har gjort det et par gange, så er...
      Hurtige

      Oldschool kærnemælkskoldskål på bare 10 minutter

      Rasmus Jakobsen 2
      Nu hvor sommeren rigtig trænger sig på, så stiger tørsten efter kærnemælkskoldskål også. Koldskålen laver du selvfølgelig selv og det tager faktisk ingen tid. En...
      Drikke

      Lav din egen Baileys – Opskrift på en rigtig Irish Cream

      Rasmus Jakobsen 9
      Hvem vil ikke gerne kunne lave en Baileys selv? Her får du en Baileys opskrift, der kun tager 10 minutter at lave.  I Grovkøkkenet elsker...