Hjem Tema

Tema

Alt om pandekager – Forskelle, opskrifter og alternativer

Som navnet angiver et det en kage, eller et brød om du vil, der tilberedes på en pande. Den steges altså, i modsætning til...

Se hvordan du kan lave en hjemmelavet Burrata.

Hvis du elsker en god mozzarella, så vent til du smager Burrata. Den minder en smule om mozzarella, men har en meget blødere og...

Surt nyt for ølelskere – Surt øl trender i 2017

Efter et par bitre år, hvor Indian Pale Ale har vundet stor popularitet, er der nu en ny type øl på vej, som vil...

7 tips til din isterningbakke – Isklumper blir til guldklumper i fryseren.

Et grovkøkken har altid de rigtige råvarer ved hånden. Se her hvordan du nemt kan trylle lidt lækkert frem fra fryseren, hvis du har...

5 tips til en succesfuld nytårsaften

Der er mange forventninger til nytårsaften, men med nogle få tips, kan du faktisk komme godt igennem de mange traditioner uden at skulle stresse...

Koldhævet brød på 10 minutter – Sådan cirka

Det tager et lille døgns tid, til du står med verdens lækreste brød, men det tager kun 10 minutters arbejde at nå dertil. Koldhævet...

Bær – Naturens små perler

Jeg elsker bær, solbær, brombær, blåbær, hindbær…. Ja jeg kunne blive ved! Jeg elsker dem ikke bare for deres smag, men også for de...

Få din kaffe til at smage dobbelt så godt – Rist den selv

Rist din egen kaffe og boost smagen betydeligt. Det smager meget bedre,og fordelen er at du selv kan styre processen og bestemme intensiteten. Det hele...

Gløgg – Julens tro følgesvend

For nogle er gløgg lig med hygge, varme tæpper, pejs og bjælkehytter. For andre er den varme vin tenderende til et kvalmende og uvelkomment...

Brunkager, som du vil ønske du havde smagt før!

Den søde juletid er over os og mens vi venter, så kan vi lige så godt forsøde tilværelsen med noget så syndigt som brunkager....

Mad på bål – Ilden som omdrejningspunkt

Mad på bål, eller over åben ild. Ja, kært barn har mange navne, men i bund og grund handler det om at tøjle ilden,...

Rødkålssalat – Læs alt om rødkål og se lækre opskrifter

En rødkålssalat er en skøn og alsidig ret, der oftest bruges som tilbehør, men sagtens kan klare at stå alene. Bitterhed, sødme og en knasende...

Most Read

Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...

Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...

Støbejern – anvendelse og egenskaber

Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...

Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...