Hjem Tema Råvarer

Råvarer

Østers – Fra stillehavet til Limfjorden

Champagne og østers. Ja, det er noget der går særlig godt sammen. Det er også en eksklusiv spise, og det kommer til dels af...

Bulgur – Alt at vide samt opskriften på en klassisk tabouleh

Bulgur som råvare. Det er blevet sommer, og sommeren kalder på noget let. Her vil jeg gerne slå et slag for Bulguren, der er...
- Advertisment -

Most Read

Opskriften på hjemmelavet pancetta, Italiens svar på bacon

Hjemmelavet pancetta er kongen over bacon, og hvem elsker ikke bacon? Den italienske version af bacon hedder pancetta og er mildere og mere parfumeret...

Ekstra jomfru olivenolie, koldpresset tak!

Ekstra jomfru olivenolie er ikke bare olivenolie. Faktisk er det næsten lige så kompleks en verden som når der skal vælges vin. For de...

Støbejern – anvendelse og egenskaber

Støbejern er kort og godt en legering af jern, kulstof og silicium. Det er et tungt materiale, men ganske velegnet til madlavning. Støbejernspande fra Skeppshult I mange hundrede år har man brugt...

Så nemt er det at lave saltsyltede citroner

Saltsyltede citroner er fantastiske. De tilfører et smagsbombardement til enhver ret og leder tankerne direkte til Marokko. Med ganske få ingredienser og med megen...